ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Nereid Gallery 

no mistakes, just unique creations

Στεγαζόμαστε σε ένα ιστορικό κτίριο που χρονολογείται από τις αρχές του 20αι.

 Υπήρξαμε ένα από τα πρώτα καταστήματα στο νησί, όταν η Ύδρα ξεκινούσε το ταξιδι της στην καρδιά των επισκεπτών της, πριν ακόμα γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο, πριν ακόμα απαθανατιστεί σε ασπρόμαυρα φιλμ και συσχετιστεί με τις προσωπικότητες που την αγάπησαν. 

Στη μακρά, φιλότεχνη διαδρομή μας έχουμε συνεργαστεί με περισσότερους από 30 Έλληνες σχεδιαστές κοσμημάτων και αναζητούμε πάντα νέους καλλιτέχνες και πηγές έμπνευσης, για το κόσμημα, το ρούχο και το εικαστικό διακοσμητικό αντικείμενο. 

Χειροποίητα, με έμφαση στη λεπτομέρεια, κατασκευασμένα από εξαιρετικά υλικά, φτιαγμένα για να εμπνέουν και να εντυπωσιάζουν, τα art pieces μας είναι μοναδικά γιατί αναδεικνύουν την μοναδικότητα εκείνου που τα επιλέγει.

Δημιουργοί και οι ίδιοι γνωρίζουμε καλά πως δεν είναι ο χώρος μας που προβάλλει την ποιότητα και την αισθητική μας αλλά οι προτάσεις και επιλογές μας για εσάς.

Επειδή η δημιουργία είναι μία διαδικασία που εξελίσσεται και μεταβάλλεται, δεν είναι δυνατόν μία επίσκεψη σας σε μας να είναι ίδια με μία άλλη. 

Ενώ οι φόρμες, οι τεχνικές, οι τύποι, τα στυλ, μεταβάλλονται και ταξιδεύουν στο πριν και το μετά και ενώ αντικατοπτρίζουν τις διαδρομές και τις αναζητήσεις κάθε δημιουργού στα κοσμήματα, στα ρούχα, στα κεραμικά, στα αντικείμενα τέχνης, η Nereid Gallery αφιερωμένη στην δημιουργικότητα και την υψηλη αισθητική σας περιμένει πάντα στην ‘Υδρα.